Cinayetten 7 yıl sonra mağada yakalandılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-24-2010 (18:08)   Son Mesaj: 09-24-2010 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 444  

    09-24-2010

    Cinayetten 7 yıl sonra mağada yakalandılar

    Cinayetten 7 yıl sonra mağada yakalandılar


    Malatya'nın Yazıhan ilçesine bağlı Mısırlı köyünde, 2003 yılında baskın yaptıkları yakınlarının evinde amca ve halaları ile iki kuzenlerini üç sanıktan ikisi kaldıkları Bereketli köyündeki mağarada yakalandı.

    Alınan bilgiye göre, tarlada çalışan köylülerin Yazıhan ilçesi Bereketli köyü yakınlarında bulunan bir mağarada 2 silahlı kişinin bulunduğunu ihbarı üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, Ali (38) ve Cengiz (45) Boztepe kardeşleri 1 adet Kaleşnikof tüfek, tabanca ve çok sayıda mermi ile yakaladı.
    Yazıhan İlçe Jandarma Komutanlığında ifadeleri alınan sanıklar, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

    -YAKINLARINI ÖLDÜRMÜŞLERDİ-

    22 Ağustos 2003'te Yazıhan'a bağlı Mısırdere köyünde bir eve baskın yapan Ali, Cengiz ve Alpaslan Boztepe kardeşler, amcaları Şuayip Boztepe, oğlu Ali Boztepe, halaları Ayşehan Şahin ve oğlu Musa Şahin'in öldürmüş ve daha sonra firar etmişlerdi.

    Sanıkların akrabalarını öldürdükten sonra Yazıhan ilçesine bağlı köylerde gizlendikleri, zaman zaman da kendilerine ait olan tarladaki mağarada kaldıkları ifade edildi.

    Öte yandan olaydan sonra firar eden ve halen yakalanamayan Alpaslan Boztepe'nin ise hukuk fakültesi mezunu olduğu ve hakimlik sınavını kazandığı öğrenildi.




    Cinayetten 7 yıl sonra mağada yakalandılar Yorumları