Park halinde olan araç yandı: Çocuk öldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-24-2010 (17:07)   Son Mesaj: 09-24-2010 (17:07)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    09-24-2010

    Park halinde olan araç yandı: Çocuk öldü

    Park halinde olan araç yandı: Çocuk öldü


    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde park halindeki bir otomobilde çıkan yangında yaralanan 11 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

    Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğü (TİGEM) makine ikmal binasına gelen Veysi Akagündüz, içinde yeğeni Muhammet Haktan'ın (11) bulunduğu 63 HN 600 plakalı otomobilini binanın yakınlarında park etti.
    İdare binasına giden Akagündüz'ün park halindeki otomobilinin iç kısmında kısa bir süre sonra belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir anda arabanın koltuklarını saran alevleri gören Akagündüz, koşarak yangının ortasında kalan yeğeninin kurtarmaya çalıştı.

    Tarım işletmesine ait itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında, vücudunda ağır yanıklar oluştuğu ve yoğun dumandan etkilendiği belirtilen Muhammed Haktan Akagündüz ve hafif yaralanan Veysi Akagündüz, Ceylanpınar Devlet Hastanesinde kaldırıldı. 11 yaşındaki çocuk burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    İtfaiye ekiplerinin kontrol altına aldığı araçtaki yangının, LPG deposuna sirayet etmeden söndürüldüğü kaydedildi.

    Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.




    Park halinde olan araç yandı: Çocuk öldü Yorumları