Hatay'da bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-24-2010 (15:07)   Son Mesaj: 09-24-2010 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    09-24-2010

    Hatay'da bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü

    Hatay'da bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü


    Hatay'da, ablası ve eniştesiyle aynı evde yaşayan kadın, boğazı kesilerek ve bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

    Hacı Ömer Alpagot Mahallesi Süreyya Halefoğlu Caddesi'nde bulunan tek katlı evde yaşayan Şahide Narğis (55), ablası ve eniştesinin işte olduğu sıralarda, ziyarete gelen yakınları tarafından bıçakla öldürülmüş halde bulundu.
    Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik ekipleri, Narğis'in boğazının kesilerek öldürüldüğünü, bileklerinde de bıçak yaralarının olduğunu belirledi.

    Cinayet olayıyla ilgili bulguları araştıran ekipler, evin yakınında bulunan çöp kutularını da inceleyerek delil aradı.

    Abla Vahide ve aynı zamanda akrabası olan eşi Hasan Dip Narğis, sabah işe gittiklerini, Şahide Narğis'in evde yalnız olduğunu, olayı duyunca şoka uğradıklarını söylediler.

    İlk eşinden boşanan ve ikinci eşini de 20 yıl önce kaybeden, üç kızı bulunan Şahide Narğis'in, yalnız olduğu için abla ve eniştesiyle aynı evde kaldığı bildirildi.

    Olayın haber verilmesi üzerine annelerinin yaşadığı eve gelen kızları Serpil, Serap ve Sevda, durumu öğrenince baygınlık geçirdiler.

    Yetkililer, cesedin, otopsi için Antakya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.




    Hatay'da bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü Yorumları