Erdoğan 'çılgın projesine' değindi VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-24-2010 (13:38)   Son Mesaj: 09-24-2010 (13:38)    Cevap: 0    Gösterim: 564  

    09-24-2010

    Erdoğan 'çılgın projesine' değindi VİDEO

    Erdoğan 'çılgın projesine' değindi VİDEO


    Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç’a telefonda anlattığı ‘çılgın projesi gündem ve merak konusu olan Başbakan Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuya değindi. Tahmincilere 'hafsalanız almaz' dedi..



    Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, dünkü köşe yazısında Başbakan Erdoğan ile telefonla yaptığı görüşmeyi kaleme almış ve "Gazetecilik yaşamımda ilk kez, ama inanmazsınız ilk kez bir başbakanla konuştum." demişti. Uluç bu görüşmeden Başbakan"ın kendisine "çılgın bir projeden" sözettiği belirterek "Telefon elimde dondum kaldım.. Bu İstanbul konusunda bugüne dek duyduğum en çılgın proje.. Biri bana "Bin proje say" dese, bin gün izin verse aklıma gelmez. Öyle çılgın. Başbakan "Yazma" demedi.. Ama benim izanım, anlayışım ve ilkelerim yazmamı engelliyor. Yazsam Sabah'ın ön sayfasına başka haber konmaz. Yazsam bütün gün, bütün televizyonlar ondan söz eder, günler, hatta aylarca gündemde kalırım." demişti.

    Uluç'un habercilik dürtüsünü tahrik eden bu satıları karşısında bugün bazı gazeteler tahminlerde yürüterek Erdoğan'ın çılgın projesinin neler olabileceğine dair haberler yaptılar.
    Referandumdan sonra dinlenmeye çekilen ve bugün partisinin Ankara'daki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda sonuçları değerlendiren Başbakan Erdoğan gündemde olan ve sır gibi saklanan 'çılgın projesine' de değindi. Ama ne ipucu verdi ne de tahmin yolu açtı.

    ÇILGIN PROJEYİ HAFSALASI ALMIYOR

    AKM ve Taksim'deki trafiği yer altına alma projelerinin çılgın projesi olmadığını belirten Erdoğan, "Çılgın proje.. Benim düşündüğüm farklı bir proje. Bunların şu anda bahsettiği alanların tamamen dışında. Ama bunların "hafsalası" bunu almıyor. Alamaz çünkü bir yere odaklanıyorlar. Ama biz bir yere değil, biz çok geniş açı bakıyoruz bir çok yere odaklanıyoruz. İnşallah onu da açıklama zamanı gelecek. Şu anda çalışmalarımız sürüyor. İnşallah onu da bitirdiğimizde onu da açıklayacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın." dedi.

    Erdoğan projelerle ilgili şunları kaydett:

    Başbakan Erdoğan, yargı mensuplarına seslenerek gerçekleştirmek istedikleri projelerin önünün engellenmemesini gösterdi Galataport'u örnek gösterdi.





    Erdoğan 'çılgın projesine' değindi VİDEO Yorumları