Erdoğan, Çölaşan zihniyetini lanetledi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-24-2010 (12:38)   Son Mesaj: 09-24-2010 (12:38)    Cevap: 0    Gösterim: 433  

    09-24-2010

    Erdoğan, Çölaşan zihniyetini lanetledi

    Erdoğan, Çölaşan zihniyetini lanetledi


    Referandumdan sonra tatile çıkan Başbakan Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı'nda sonuçları değerlendirdi. Hayır diyenlerin de Türkiye aşkıyla oy kullandığını belirten Erdoğan, 'Evet' diyenleri hain ilan eden Çölaşan'a sert tepki gösterdi.

    Referandumda evet diyenleri ihanetle suçlayan skandal sözlerini "Türkiye'nin yüzde 15'i hıyanet içinde." diyerek düzelterek büyük tepki çeken Atatürkçü Düşünce Derneği ADD'nin Başkanı Tansel Çölaşan'a Başbakan Erdoğan'dan sert tepki geldi.

    Ankara'da partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan referandum sonuçlarını değerlendirdi.

    12 Eylül'de kazananların 73,5 milyonluk Türkiyye olduğunu belirten Erdoğan, Tansel Çölaşan'ın "O oylar bilinçli ise ne ala. Bilinçli olmayan yani yüzde 42'lik dilimin dışında olan oylar bana göre, gaflet, delalet ve ihanet içindedirler." şeklindeki skandal sözleri için şunları kaydetti:

    "12 Eylül"de kazanan Ak Parti olmamıştır. Kazanan 73 milyon Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmuştur. Kazanan Türkiye, hukuk, demokrasi, millet olmuştur. Kazanan sadece "evet" diyenler değil onlarla birlikte "hayır" diyenler olmuştur. Hayır diyenler gaflet içindedir demiyorum ve bu zihniyeti lanetliyorum. Bu zihniyet bölücüdür. Bunlar rantiye şebekeleridir. Biz milletin beklentisini karşıladıkça, doğru adımı attıkça milletimiz de bizi yalnız bırakmayacaktır."




    Erdoğan, Çölaşan zihniyetini lanetledi Yorumları