iPad'in en büyük rakibi test edildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-24-2010 (10:41)   Son Mesaj: 09-24-2010 (10:41)    Cevap: 0    Gösterim: 604  

    09-24-2010

    iPad'in en büyük rakibi test edildi

    iPad'in en büyük rakibi test edildi
    Samsung'un tablet bilgisayar Galaxy Tab hakkında kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecek çok özel bir video bu yazıda sizleri bekliyor.




    Apple'in tableti iPad'in en önemli rakibi olan Galaxy Tab'in IFA 2010'da resmi olarak duyurulmasının ardından, cihazın ayrıntıları çok merak edilmeye başlandı. En güçlü tabletlerden biri olan cihazın, yıl bitmeden pazara sunulmuş olması bekleniyor.

    Çeşitli web sayfalarında testleri ve haberleri yayınlanan tabletin ülkemize ne zaman geleceği de henüz belli değil. Ancak öncesinde Galaxy Tab hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilmek için güzel bir kaynak mevcut. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Samsung bugün Galaxy Tab için resmi bir test videosu yayınladı. Merak edilecek tüm sorulara yanıt verebilecek düzeyde olan bu kapsamlı videoyu kesinlikle izlemelisiniz. (Samsung Tab Hakkında Her Şey)


    :: Galaxy Tab hakkındaki kafanıza takılan soruları SDN Forumlarında paylaşın.


    SDN - http://shiftdelete.net





    iPad'in en büyük rakibi test edildi Yorumları