Bugün bu yollara dikkat!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-24-2010 (08:58)   Son Mesaj: 09-24-2010 (08:58)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    09-24-2010

    Bugün bu yollara dikkat!

    Bugün bu yollara dikkat!


    Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

    Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tirebolu-Torul yolunda yarın başlayacak asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Bekleyen araçlara 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde geçiş izni verilecek.
    Edremit-Ayvalık yolunun 44-51. kilometrelerinde (Sarımsaklı mevkisi) ulaşım üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

    Antalya-Kemer yolunun 19-25. kilometrelerinde ulaşım, Kemer-1, Kemer-2 ve Kemer-3 tünellerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün 09.00-19.00 saatlerinde tek şeritten verilecek.

    Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometrelerinde (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) ulaşım, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak kontrollü olarak sağlanacak.

    Havza-Uzunköprü yolunun 14-33. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

    Gümüşova-Gerede otoyolunun Bolu Doğu(Çaydurt)-Bolu batı kesimlerinde 11 Ekime kadar sürecek üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

    Ankara çevre otoyolunun Cebeci-Gölbaşı istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 17 Ekime tarihine kadar bant değişikliği yapılacağından trafik karşı yönden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

    Anadolu otoyolunun Kaynaşlı kavşağı-1. Viyadük arası kesiminde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 2 Ekime kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

    Anadolu otoyolunun Akyazı-Gümüşova kesiminde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım karşı yoldan gidiş-geliş olarak veriliyor.

    Anadolu otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Eylüle kadar (Bolu Dağı tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

    Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor.

    Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak.

    Anadolu Otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak olan üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından ulaşım Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

    Hasdal kavşağı-Kemerburgaz-Yassıören ayrımı yolu Seyrantepe bağlantı yollarındaki çalışmalar nedeniyle 31-B13 Nolu üstgeçit köprüsünün kiriş montaj çalışmaları yapılacağından 25 Eylül saat 06.00'a kadar ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

    Ankara Çevre Otoyolu Cebeci kavşağı-Gölbaşı kavşağı-İncek kavşağı arasındaki kesimlerde sürdürülen üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı Kavşağı-Cebeci Kavşağı arası 30 Eylül 2010 tarihine kadar trafiğe kapatılacak. Ulaşım Cebeci Kavşağı-Gölbaşı Kavşağı istikametinde ve iki yönlü olarak gerçekleşecek.

    Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

    Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 1 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

    Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

    Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

    Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.




    Bugün bu yollara dikkat! Yorumları