Vodafone ve Turkcell'in iPhone 4 paketleri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-24-2010 (08:23)   Son Mesaj: 09-24-2010 (08:23)    Cevap: 0    Gösterim: 703  

    09-24-2010

    Vodafone ve Turkcell'in iPhone 4 paketleri

    Vodafone ve Turkcell'in iPhone 4 paketleri


    Beklenen gün geldi çattı... Turkcell ve Vodafone, dünyada satış rekorları kıran iPhone 4 satışına bugün itibarıyla başladı. Kontratlı paketlerle alınan iPhone 4'ler için herhangi bir cihaz bedeli ya da ön ödeme alınmıyor.

    Vodafone ve Turkcell de tüm zamanların en iyi cep telefonu olarak tanıtılan iPhone 4" için tüketicinin kullanım alışkanlıklarına göre alternatif paketler hazırladı. Turkcell'de kontrat süresi 24 ay Vodafone'da ise 18 ay. Turkcell'in mini paketi 95 TL, Vodafone paketinde ise yurtdışı konuşma süresi var.

    VODAFONE

    Telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri"nden aylık 65 TL"den başlayan fiyatlar ile alan iPhone 4 meraklıları, Vodafone"un sunduğu avantajlarla eşsiz bir iPhone 4 deneyimi yaşayacak.
    Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, "iPhone"larını Vodafone"dan alan abonelerimize özel fiyatlarla sunduğumuz tarife paketleri içinde yer alan 30 MB mobil internet kullanım haklarını yurtdışında da kullanabilmelerine olanak tanıyoruz. Yine müşterilerimize paketlere dahil dakikalarını yurtiçinin yanı sıra yurtdışında kullanma fırsatı sunuyoruz. Herhangi bir iPhone 4 paketinden birini alan müşterilerimize sunduğumuz en önemli ayrıcalık ise Vodafone Red üyeliği. Müşteri odaklı yaklaşımımızın bir yansıması olan Vodafone Red dünyasında üyelerimize, kendilerine özel, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyoruz. Vodafone Red üyelerilerimiz, kendilerine hizmet vermek üzere oluşturulan Özel Müşteri Hizmetleri ekibine 7 gün 24 saat anında ulaşabilecek. Vodafone Red Team adını verdiğimiz bu ekibimiz, müşterilerimizin bulunduğu yere gelerek iPhone"larıyla ile ilgili anında teknik hizmet ve destek verecekler." dedi.

    Vodafone Red"in üyelerine sağladığı diğer avantajlar arasında Red Back-Up Kişisel Asistanlık Hizmeti, İndirimli Havaalanı Servisi ve Türkiye ve dünyadaki birçok seçkin markaya ait ürün ve çok özel mekânlarda indirim avantajı yer alıyor.

    Aylık 65 TL"den başlayan iPhone 4"e özel çok avantajlı Vodafone paketleri

    Vodafone, müşterilerinin kullanım ihtiyaçlarına ve alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak iPhone"a özel olarak iki farklı teklif hazırladı. Bunlardan ilki bedava konuşma dakikaları, SMS/MMS ve sınırsız internet alternatifleri içeren Kontratlı Paketler diğeri ise ücretsiz mobil internet deneyimi sunan Kontratlı Mobil İnternet Paketleri.

    Geniş tarife ve fiyat paketleri ile zenginleştirilen Kontratlı Paketlere göre; bir yandan yurtdışı ile sık telefon görüşmesi yapan, SMS gönderme alışkanlığı bulunan kullanıcılar iPhone 4"e aylık 149 TL"den başlayan fiyatlarla Vodafone farkı ile sahip olurken bir yandan da Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanacak.

    Kontratlı Mobil İnternet paketlerinde ise mobil internet paketini alan ve Cep Avantaj ile İş Ortağım tarifelerini seçenler aylık 65 TL"den başlayan fiyatlarla iPhone 4 sahip olurken, yine Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarına sahip olacak.

    TURKCELL

    Turkcell, IPhone 4"ü müşterilerine ek bir ücret ödemeden, aylık 95TL"den başlayan ödemelerle kontratlı olarak sunuyor. Üstelik farklı ihtiyaçlara yönelik paket seçeneklerinin içinde dakikalarca konuşma, SMS ve mobil internet avantajları da yer alıyor.

    Turkcell Bireysel İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Apple ile yine başarılı bir işbirliğine imza atmış olmaktan dolayı mutlu olduklarını ve yeni nesil iPhone'un iletişim kültürünü bir üst seviyeye taşıyacağını belirterek, "Bugüne dek 300 binden fazla iPhone'u Turkcell farkıyla müşterilerimize ulaştırdık" dedi.

    MİNİ PAKET 95 TL (24 AY): Haftada 2 gün bedava Turkcell'lilerle konuşma mesajlaşma+aylık 1GB internet. (32 GB için 105 TLx24 ay)

    KÜÇÜK PAKET 119 TL (24 AY): Her yöne 150 dakika+150 SMS ve 4GB internet. (32 GB için 129 TL)

    ORTA PAKET 155 TL (24 AY) : Her yöne 500 dakika+500 SMS ve 4G internet (32 GB için 169 TL) l

    BÜYÜK PAKET 185 TL (24 AY): Her yöne 1000 dakika+Turkcell'lilerle 5000 dakika+3000 SMS ve 4GB internet. (32 GB için 199 TL)

    KONTRATSIZ ALIM: 16 GB için peşin fiyat KDV dahil 805 euro, 2 gün bedava konuşma.




    Vodafone ve Turkcell'in iPhone 4 paketleri Yorumları