Bakan Yıldız'ın talimatla ifadesi alınacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-23-2010 (22:56)   Son Mesaj: 09-23-2010 (22:56)    Cevap: 0    Gösterim: 452  

    09-23-2010

    Bakan Yıldız'ın talimatla ifadesi alınacak

    Bakan Yıldız'ın talimatla ifadesi alınacak


    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a şehit cenazesi sırasında yumruklu saldırıda bulunan Şahin Şimşek'in yargılanmasına Kayseri 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

    Duruşmaya tutuksuz yargılanan Şimşek'in avukatı Sümer Erol ve Bakan Yıldız'ın Avukatı Aynur Küçük katıldı. Duruşma, Yıldız'ın talimatla ifadesinin alınması için ileri bir tarihe ertelendi.

    Duruşmada konuşan Şahin Şimşek'in avukatı Sümer Erol, yumruklu saldırıda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın gözünde bir hasarın oluşmadığını iddia etti.

    Yazılı ifadesi gelmeyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız'ın Ankara Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi tarafından talimatla ifadesinin alınmasına ve yumruk darbesinden sonra gözünde kalıcı bir hasarın oluşup oluşmadığının adli tabip tarafından tespit edilmesine karar verildi. Duruşma, ifadenin alınması ve eksik belgelerin gelmesi için ileri bir tarihe ertelendi.




    Bakan Yıldız'ın talimatla ifadesi alınacak Yorumları