Batmobil'den esinlenen arazi aracı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-23-2010 (20:42)   Son Mesaj: 09-23-2010 (20:42)    Cevap: 0    Gösterim: 545  

    09-23-2010

    Batmobil'den esinlenen arazi aracı

    Batmobil'den esinlenen arazi aracı
    Sinema bazen ünlü otomobil tasarımcıları için ilham kaynağı olabiliyor. İşte Batmobil ile benzerliğiyle dikkat çeken lüks arazi aracı...

    Günümüzde arazi araçları, dayanıklılığın ve vahşi doğa sevgisinin sembolü olma özelliğini giderek yitirdi. Bu araçlar artık, zenginliğin ve lüks yaşamın sembolü haline geldi.(Batman'in Motoru Satışa Sunuldu)
    En az üst düzey otomobiller kadar konforlu ve teknolojik olan arazi araçları, tasarımlarını da bu yönde değiştirmeye başladı. Eskiden arazi araçlarının tasarımlarında dah agresif çizgiler bulunurken artık, üst gelir sınıfına hitap eden otomobiller gibi, oval ve güçlü kasalar kullanılıyor.

    Batmobil'den esinlenen arazi aracı


    Eski Nesil Arazi Araçları Geri Dönüyor

    Off-road tutkunları ise bu hızlı değişmiden hiç de memnun değil. Şehir dışında ve zorlu yol koşullarında araç kullanmak isteyenler yeni nesil arazi araçlarında bu çevikliği bulamıyor. Bundan şikayetçi olan Mohammad Reza Shojaee, Iman Maghsoudi ve Farzad Barkhordary adlı üç tasarımcı ise zorlu yol koşulları için özel bir araç konsepti hazırladı.

    Batmobil ile benzerliğiyle dikkat çeken araç özel sipariş üzerine yollara çıkacak. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu ilginç aracın ilk resimlerini yayınladı.


    GALERİYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    Konsept Arazi Aracı

    Batmobil'den esinlenen arazi aracı


    :: Bu aracın seri üretime geçmesini ister misiniz?


    SDN - http://shiftdelete.net





    Batmobil'den esinlenen arazi aracı Yorumları