Pamukoğlu'ndan teşkilata seçim talimatı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-23-2010 (20:36)   Son Mesaj: 09-23-2010 (20:36)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    09-23-2010

    Pamukoğlu'ndan teşkilata seçim talimatı

    Pamukoğlu'ndan teşkilata seçim talimatı


    Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, il, ilçe ve belde teşkilatlarına 2011 yılında yapılacak olan gelen seçimlere hazır olun talimatı verdi.

    HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, parti teşkilatlarına gönderdiği talimat ve yaptığı yazılı açıklama da kendi iktidarlarında ülkede terör dahil hiçbir güvenlik sorunun kalmayacağını, zaten halkın bundan tek şüphesinin bile olmadığını ifade etti HEPAR lideri, bundan sonra asıl mücadelelerinin ekonomi, eğitim ve sağlık alanlarından olacağını belirtti.
    Milletin kirlenmiş siyasi düzenden iktidar ve muhalefet partilerinin seviyesi düşük siyasi polemikleri yüzünden bunaldığını iddia eden Pamukoğlu, bu tür politikalarından halkın siyasete katılmasını engellediğini kaydetti. Pamukoğlu, "Milletimizi yeniden siyasete ısındırmalıyız, hesap sormayan ve sorgulamayan bir halk millet de olamaz. Bu topraklar üzerinde yaşayan herkes yeni, güvenilir ve cesur bir siyasi arayış içerisinde, tutunacak bir dal arıyor. Milletimizin elinden biz tutacağız." dedi. Pamukoğlu, halkın 2011 seçimlerinde AK Parti iktidarının 8 yıllık kötü yönetimine sandıkta en iyi dersi vereceğini kaydetti.

    Pamukoğlu, ülkenin kalkınmasında 3 illetin bulunduğunu, bunların fakirlik, cehalet ve köhnemiş siyaset anlayışı olduğunu belirtti.




    Pamukoğlu'ndan teşkilata seçim talimatı Yorumları