Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na türban cevabı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-23-2010 (18:36)   Son Mesaj: 09-23-2010 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    09-23-2010

    Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na türban cevabı

    Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na türban cevabı


    Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun türban konusundaki sözlerini sorması üzerine, "Kimsenin kalbini bilemeyiz." dedi.

    Tatilini Edremit'te geçiren Başbakan Yardımcısı Arınç, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Arınç, okulun yurdu olmadığını öğrenince gerekli desteği vereceğini söyledi. Arınç'a Edremit Kaymakamı Osman Tunç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan da eşlik etti. Okul çıkışında bir anda karşısında gazetecileri gören Bakan Bülent Arınç, Kemal Kılıçdaroğlu'nun türban konusundaki açıklamaları hakkındaki soruya, "Kimsenin kalbini bilemeyiz. Başka sorulara bakın. Bırakın bu konuları." şeklinde cevap verdi.
    Arınç, okuldan ayrılırken öğrencilerle tek tek tokalaştı ve sıkıntıların dinledi. Arınç'ın ziyaretinin ardından omulu tekrar gezen ve yetkililerden ayrıntılı bilgi alan Kaymakam Tunç ise kendisine iletilen üst kattaki tadilatın yapılacağını bildirdi.




    Arınç'tan Kılıçdaroğlu'na türban cevabı Yorumları