Okul önlerindeki denetimler korkuttu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-23-2010 (17:49)   Son Mesaj: 09-23-2010 (17:49)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    09-23-2010

    Okul önlerindeki denetimler korkuttu

    Okul önlerindeki denetimler korkuttu


    Avcılar’da zabıta ekipleri okul önlerindeki gıda ürünü satan seyyar satıcıları ve iş yerlerini tepeden tırnağa denetledi. Sonuç ürkütücüydü. İşyerlerinin çoğunda tarihi geçmiş ürünler satılıyordu, temizlik kurallarına ise kimsenin uyduğu yoktu

    Avcılar Belediyesi Zabıta Ekipleri eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte okul önlerinde öğrencilerin uğrak yeri haline gelen pastane, kafeterya, simit evi, börek salonu ve okul kantinlerini sıkı denetim altına aldı.
    Okul önlerindeki seyyar satıcılar ve işyerlerini tepeden tırnağa denetleyen zabıta ekipleri tarihi geçmiş ürünler satan, temizlik kurallarına uymayan bir çok yer tespit etti.

    Özellikle poğaça, börek satan pastane türü işyerlerinde titiz bir denetim yapan zabıta, birçok iş yerinin öngörülen kurallara uymadığını, çalışan personelin önlük ve başlarına bone takmadığını belirledi.

    GÖZ AÇTIRMIYORUZ

    Zabıta Müdürü Erdoğan Yerçi "Avcılar Belediyesi olarak temizliğe çok dikkat ediyoruz. Başkanımızın talimatıyla kurallara uymayan işyerleriyle ilgili gerekli uyarıları yaparak hakklarında yasal işlem yapıyoruz.

    Çocuklarımızın sağlığını hiçe sayanlara göz açtırmıyoruz. İşyerlerin ruhsatlı ve temiz olmasına özen gösteriyoruz.

    Avcılar"da özellikle öğrencilere hizmet veren iş yerlerinin temiz olması şart. Bu konudaki denetimlerimiz sürecek" dedi.





    Okul önlerindeki denetimler korkuttu Yorumları