Numan Kurtulmuş'a 'yeni parti' sorusu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-23-2010 (14:39)   Son Mesaj: 09-23-2010 (14:39)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    09-23-2010

    Numan Kurtulmuş'a 'yeni parti' sorusu

    Numan Kurtulmuş'a 'yeni parti' sorusu


    Mahkeme tarafında kayyum atanan Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ilk kez basının karşısına çıktı. Bundan sonra neler yapılacağı hakkında bilgi veren Kurtulmuş'un son sözleri bazı işaretler taşıyor.

    Saadet Partisi Genel Merkezi'ne gelişte kapıda bekleyen gazetecilerin soruların cevaplayan Saadet Partisi Lideri Numan Kurtulmuş, "Alınan karar bizim için, milletimiz için, siyasi hareketimiz için son değil, yeni bir başlangıç olacaktır" dedi.

    YENİ PARTİ KURULACAK MI?

    "Yeni bir parti söz konusu mu" sorusuna Kurtulmuş, "Hiç bir şey söylemiyorum. Büyün bu görüşmelerimizi arkadaşlarımız olgunlaştıracaklar. İnşallah pazartesi veya cumartesi günü çok geniş kapsamlı bir basın açıklamasıyla bütün görüşlerimizi açıklayacağız" şeklinde cevapladı.

    Kurtulmuş'un sözleri şöyle:

    "Parti yöneticilerimiz ve halkımızın bundan sonraki siyasi süreçle ilgili düşünceleri bizim için çok önemli. Önce müsade edin bu görüşleri alalım. Ondan sonra çok detaylı olarak bundan sonrasına ilişkin yol haritasını kamuoyuyla ve milletimizle beraber çalışacağız.

    Buradaki dün verilmiş karar, bizim için, bizim milletimiz ve siyasi hareketimiz için bir son değil. Türkiye siyasi tarihinde yeni dönemin başlangıcıdır."




    Numan Kurtulmuş'a 'yeni parti' sorusu Yorumları