Otomobil, yol temizleme aracına çarptı: 3 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-23-2010 (07:15)   Son Mesaj: 09-23-2010 (07:15)    Cevap: 0    Gösterim: 524  

    09-23-2010

    Otomobil, yol temizleme aracına çarptı: 3 yaralı

    Otomobil, yol temizleme aracına çarptı: 3 yaralı


    Merter D -100 Karayolu'nda sıkıştırıldığı iddia edilen ve içerisinde 3 kişi bulunan otomobil, bariyerleri temizleyen belediyenin yol temizleme aracına arkadan çarptı.

    Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza, D-100 Karayolu Merter mevkiinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Bakırköy istikametine ilerleyen Deniz Koç'un (20) kullandığı 34 TY 956 plakalı otomobili, aynı istikamete seyreden başka bir otomobil sıkıştırdı. Çarpmamak için sağ şeride kaçan Deniz Koç yönetimindeki otomobil, bu sırada bariyerleri temizleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait araca arkadan çarptı.
    Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön tarafı dağıldı. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar, otomobilde bulunan 3 kişiyi dışarı çıkarttı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Durumları daha ağır olan sürücü Deniz Koç ile Kadir Çelik (24) sedyeyle ambulansa konuldu. Aynı otomobilde bulunan Sinan Koç (25) ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

    Yaralılardan Kadir Çelik ile Sinan Koç, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Deniz Koç ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.





    Otomobil, yol temizleme aracına çarptı: 3 yaralı Yorumları