Aksaray'da fuhuş operasyonu: 26 gözaltı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-23-2010 (06:22)   Son Mesaj: 09-23-2010 (06:22)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    09-23-2010

    Aksaray'da fuhuş operasyonu: 26 gözaltı

    Aksaray'da fuhuş operasyonu: 26 gözaltı


    Fatih'te Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bazı eğlence mekanlarına operasyon düzenlendi. Yapılan baskında 25 kadın ile bir erkek şahıs, fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

    Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, eğlence merkezlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Polis ekipleri Aksaray'da bir eğlence merkezine operasyon düzenledi. Sivil ekiplerin içeriye müşteri kılığında girerek fuhuş pazarlığı yapmasıyla operasyonun düğmesine basıldı. Yapılan baskında, 10'u yabancı 25 kadın ile fuhuşa aracılık ettiği ileri sürülen bir de mekan sahibi gözaltına alındı.
    Gözaltına alınan zanlılar, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. İçeriye alınışları sırasında bazı kadınlar gazetecilere saldırmaya çalıştı. Fuhuş yaptığı ileri sürülen kadınların, işlemlerin ardından İstanbul Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne sevk edileceği belirtildi. Yabancı uyruklu kadınlar, yasal işlemlerin tamamlanmasından sonra sınır dışı edilecek.





    Aksaray'da fuhuş operasyonu: 26 gözaltı Yorumları