Yozgatlı STK'lardan Çölaşan'a tepki   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-22-2010 (20:58)   Son Mesaj: 09-22-2010 (20:58)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    09-22-2010

    Yozgatlı STK'lardan Çölaşan'a tepki

    Yozgatlı STK'lardan Çölaşan'a tepki


    Yozgat STK Sözcüsü Memur-Sen Yozgat Şube Başkanı Yusuf Türkmen, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan'ın referandum sonucu ile ilgili yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

    Yozgat'ta Sivil Toplum Kuruluşları Demokrasi ve Özgürlük Hareketi Platformu sözcüsü Yusuf Türkmen, "Demokrasi adına hukuk adına yüce Türk milleti kendi özgür iradesi ile sandık başına giderek yeni anayasaya 'evet' dedi. Buna rağmen ihanetle suçlayan zihniyetin düşüncesi Türk milletine büyük saygısızlıktır." dedi.
    Türkmen, "Türkiye de yüzde 58'lik bir halk oyunu ihanetle adlandırılmasını ancak zihniyeti çölleşen sayın Tansel Çölaşan'a aittir." dedi.

    ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan'ı referandum sonucu ile ilgili yapmış olduğu açıklamayı talihsiz bir açıklama olarak değerlendiren STK Demokrasi ve Özgürlük Hareketi Platformu sözcüsü Memur-Sen Yozgat Şube Başkanı Yusuf Türkmen, "Çölaşan'ın tahlisiz ve mesnetsiz açıklamasını basından öğrenmiş bulunmaktayız. Referandum sonucunda yüzde 58'lik halk oyunun ihanetle adlandırılma zihniyeti ancak Çölaşan'a yakışır.

    Türk milleti kendi vergileri ile maaş alan ve daha da güçlenen bir ülkedir. Türk milleti adına karar veren yüce mahkeme mensuplarının bu tür talihsiz açıklamalarını kınıyoruz. Ama bu millet çok iyi biliyor ki bunlar türünün son nesli artık bunlar gibiler cübbe giyip dolaşamayacaklar. Ağızlarından dökülenler en çok kendilerine yakışır." ifadelerini kullandı.




    Yozgatlı STK'lardan Çölaşan'a tepki Yorumları