Turkuaz Havayolları Batman seferlerine başladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-22-2010 (19:56)   Son Mesaj: 09-22-2010 (19:56)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    09-22-2010

    Turkuaz Havayolları Batman seferlerine başladı

    Turkuaz Havayolları Batman seferlerine başladı


    Turkuaz Havayolları Batman uçak seferlerini başlattı. Şirket yetkilileri, 11 Ekim'e kadar Batman-Ankara, Ankara- Batman uçuşlarında her şey dahil 55 liralık bir promosyon ücreti uygulanacağını bildirdi.

    Uçak seferlerinin başlaması ve Turkuaz Hava Liman'nın ofis açılışı nedeniyle havaalanında bir program düzenlendi. Ankara'dan Batman'a gelen Turkuaz uçağı, itfaiye araçlarının oluşturduğu su kuşağı altında alana girdi. Kısa bir süre önce enerji Bakanı Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan yeni hava terminaline giriş yapan uçaktaki yolcular gördükleri manzara karşısında şaşırdı. Çiçeklerle karşılanan yolcular Batman'a böylesi bir hizmetin gelmesinin çok sevindirici olduğu belirtti.
    Hava limanı ofisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından vip salonunda verilen kokteylde bilgi veren Turkuaz Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hidayet Aydoğan, talep doğrultusunda önümüzdeki süreçte sefer sayılarını artıracaklarını ifade etti.




    Turkuaz Havayolları Batman seferlerine başladı Yorumları