Sevk edilen bebeği taşıyan ambulans devrildi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-22-2010 (16:07)   Son Mesaj: 09-22-2010 (16:07)    Cevap: 0    Gösterim: 531  

    09-22-2010

    Sevk edilen bebeği taşıyan ambulans devrildi

    Sevk edilen bebeği taşıyan ambulans devrildi


    Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden solunum yetmezliği nedeniyle Düzce İzzet Baysal Üniversitesi Hastanesine sevk edilen içinde 20 günlük bebeğin bulunduğu ambulans devrildi.

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde 20 önce dünyaya gelen Özge Sipahioğlu'nda solunum yetmezliği görülmesi üzerine Düzce İzzet Baysal Üniversitesi Hastanesine sevk edilmesine karar verildi.
    Bebeğin kuvöz içerisinde Selahattin Mutlu (42) yönetimindeki 67 EU 690 ambulansa konulmasının ardından araç, Düzce'ye hareket etti.

    İçerisinde bebek ve babası Orhan Sipahioğlu'nun bulunduğu ambulans, Ereğli-Alaplı kara yolu Plajlar mevkisinde devrildi.

    Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, 20 günlük bebek ve babası bir başka ambulansla önce Ereğli Devlet Hastanesine, daha sonra ZKÜ Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.

    Ambulans sürücüsü Mutlu, AA muhabirine, Düzce'ye hasta götürdüğünü belirterek, ''Kavşağa girdiğimde yolda mazot olduğunu son anda fark ettim. Çabama rağmen kazayı önleyemedim. Ancak yolda herhangi uyarı da yoktu. Kazadan sonra tedbir alındı. Büyük bir ihmalkarlık ve sorumsuzluk var. Yola dökülen mazot neden temizlenmiyor?'' dedi.

    Bu sırada, kavşakta, bir başka araçtan düştüğü sanılan bidonlardaki mazotun yola yayılması nedeniyle bölge trafik ekipleri tedbir aldı.

    Belediye temizlik ekiplerinin yola toprak atmasının ardından trafik akışı normale döndü.

    Bebeğin, başka bir ambulansla Düzce'ye sevk edileceği öğrenildi.




    Sevk edilen bebeği taşıyan ambulans devrildi Yorumları