Mersin'de 6.5 aylık bebeğe darp iddiası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-22-2010 (13:08)   Son Mesaj: 09-22-2010 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 510  

    09-22-2010

    Mersin'de 6.5 aylık bebeğe darp iddiası

    Mersin'de 6.5 aylık bebeğe darp iddiası


    Mersin'de darp edildiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan 6,5 aylık bebeğin taburcu edildiği bildirildi.

    Alınan bilgiye göre, bir süre önce eşi Oğuz A. ile ayrılan A.A. tarafından darp edildiği iddia edilen 6,5 aylık Efehan, Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki kontrolleri tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Bebeğin, babası Oğuz A'ya teslim edildiği bildirildi.
    Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konuyla ilgili sosyal hizmet uzmanı başkanlığında bir ekibin görevlendirildiğini söyledi.

    Ekibin, bebeğin ve ailenin durumu ile ilgili incelemelere başladığını anlatan Gülşen, ''Şu an ekibimiz bir rapor hazırlıyor. Müdürlüğümüze sunulacak raporu, Çocuk Koruma Yasası'na göre değerlendirip, gerekli çalışmalara başlayacağız. Rapora göre bebeğin ebeveynin hangisinde kalacağına veya risk durumu tespit edilirse kurumlarımıza alınmasına karar verilecek'' diye konuştu.

    Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izine rastlanılan, sol gözü moraran Efehan bebek, yaklaşık 10 gün önce önce Silifke Devlet Hastanesine ardından da Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.




    Mersin'de 6.5 aylık bebeğe darp iddiası Yorumları