Avcılar'da otomobilin çarptığı yaya öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-22-2010 (11:07)   Son Mesaj: 09-22-2010 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    09-22-2010

    Avcılar'da otomobilin çarptığı yaya öldü

    Avcılar'da otomobilin çarptığı yaya öldü


    Avcılar'da otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Polis, yayaya çarptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücüyü arıyor.

    Alınan bilgiye göre, E-5 karayolundan Büyükçekmece yönüne giden bir otomobil, Gümüşpala mevkisinde yolun karşısına geçmek isteyen Hasan Karataşlı'ya (56) çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye fırlayan Karataşlı, olay yerinde hayatını kaybetti.
    Karataşlı'nın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırdı.

    Polisin, kazanın ardından olay yerinden kaçan ve beyaz renkli olduğu belirtilen otomobili ve sürücüsünü yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

    BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİL YANDI

    Bu arada, Küçükçekmece'de meydana gelen trafik kazasında da Mustafa Fikret Cengiz'in (28) kullandığı 34 BB 3171 plakalı otomobil, Basın Ekspres Yolu Mahmutbey kavşağında sürücüsünün kontrolünden çıkarak, bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle alev alan araçtan, olay yerinden geçen vatandaşların yardımıyla çıkartılan Cengiz, kazadan yara almadan kurtuldu.

    Bir süre yanan ve zaman zaman patlamaların da meydana geldiği otomobildeki yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Cengiz'in, yanan aracını izlerken ağladığı görüldü.

    Yangında, tamamen yanan otomobil kullanılamaz hale geldi.




    Avcılar'da otomobilin çarptığı yaya öldü Yorumları