Batman'da taşlı bıçaklı kavga: 12 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-22-2010 (00:08)   Son Mesaj: 09-22-2010 (00:08)    Cevap: 0    Gösterim: 465  

    09-22-2010

    Batman'da taşlı bıçaklı kavga: 12 yaralı

    Batman'da taşlı bıçaklı kavga: 12 yaralı


    Batman merkeze bağlı Demiryolu köyünde iki aile arasında çıkan tartışma taşlı bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 12 kişi yaralandı.

    Batman merkeze bağlı Demiryolu köyünde iki aile arasında kavga çıktı. İki ailenin yakınlarının da karıştığı kavgada taş, sopa ve bıçaklar kullanıldı. Kavga nedeniyle iki aileden 12 kişi bıçak ve sopa darbeleri ile yaralandı.
    Yaralananlar, kavganın sürmesi nedeniyle ayrı hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 2'sinin aldığı bıçak darbesi nedeniyle durumlarının ağır olduğu belirtildi.

    Kavganın, çocuklar yüzünden çıktığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, iki ailenin çocukları arasında oyun yüzünden kavga çıktı. Çocukların kavgasını ayırmak isteyen aile fertlerinin de daha sonra kavgaya dahil olduğu belirtildi.

    Kavga ile ilgili inceleme başlatan güvenlik güçleri, Demiryolu köyünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kavga nedeniyle 10'dan fazla kişinin de gözaltına alındığı ifade edildi.




    Batman'da taşlı bıçaklı kavga: 12 yaralı Yorumları