Göksun'da silahlı kavga: 2 ölü, 5 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-21-2010 (23:08)   Son Mesaj: 09-21-2010 (23:08)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

    09-21-2010

    Göksun'da silahlı kavga: 2 ölü, 5 yaralı

    Göksun'da silahlı kavga: 2 ölü, 5 yaralı


    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde aralarında husumet bulunan 2 ailenin silahlı kavgasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ericek kasabasında aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen Mustafa Kaya (55), iddiaya göre Murat K.'yı (25) darbetti.
    Bunun üzerine evden tabancasını alan Murat K, Mustafa Kaya'ya ateş etti. Bu sırada olay yerinde bulunan Murat K'nın akrabası Aziz Karaoğlan da kazara vuruldu. Mustafa Kaya ve Aziz Karaoğlan aldıkları kurşun yarasıyla olay yerinde hayatını kaybetti.

    Olayı duyan aile üyelerinin de karışması üzerine çıkan silahlı çatışmada, Rıdvan Kaya, Ali Rıza Kaya, Mehmet Karaoğlan, Saadettin Karaoğlan ve Cuma Kızıltepe vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

    Göksun Devlet Hastanesinde ilk tedavileri yapılan yaralılardan hayati tehlikesi olan Rıdvan Kaya, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

    Diğer yaralılardan Mehmet Karaoğlan Kahramanmaraş Devlet, Sadettin Karaoğlan, Ali Rıza Kaya ve Cuma Kızıltepe ise Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Murat K. gözaltına alındı, geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.




    Göksun'da silahlı kavga: 2 ölü, 5 yaralı Yorumları