Vali Harput: Felaketin eşiğinden döndük   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-21-2010 (19:57)   Son Mesaj: 09-21-2010 (19:57)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    09-21-2010

    Vali Harput: Felaketin eşiğinden döndük

    Vali Harput: Felaketin eşiğinden döndük


    Bursa Valisi Şahabettin Harput, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan yangının alt kata geçmeden söndürülmesi ile büyük bir felaketin önlendiğini belirtti.

    Vali Şahabettin Harput, UÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan yangın sonrasında geldiği hastanede incelemelerde bulundu. UÜ Rektörü Mete Cengiz ile bir süre görüşmesinin ardından hastanede yangın çıkan bölümlerde incelemelerde bulunan Vali Harput, "Bizlerde yangın olan bölümde inceleme yaptık, emniyet olay yeri ekipleri inceleme yapıyor. Yangın çıkışı ve yayılışı ile alakalı olarak yapılanlar veya yapılması gerekenler ile yapılmayanlar konusunda çalışma yapıyorlar." dedi.
    Yangının zamanında söndürülmesi ile büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğünün altını çizen Vali Harput, şöyle devam etti: "Bir şey daha gördük ki, yangın zamanında söndürülmüş. Allah'tan yangın söndürülmüş ve burada çok ciddi bir tehlike atlatmışız. Burada çok büyük bir risk, sınır noktasında söndürülmüş, alt kata geçmek üzereyken yangın söndürülmüş. Yangının alt kata geçmemesi ve zamanında büyük bir fedakarlıkla söndürülmesi bizi, Bursa'yı ve milletimizi büyük bir felaketten korumuş. Ben herkese geçmiş olsun diyorum."








    Vali Harput: Felaketin eşiğinden döndük Yorumları