Çorlu'da kan davası: 1 ölü, 3 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-21-2010 (15:08)   Son Mesaj: 09-21-2010 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    09-21-2010

    Çorlu'da kan davası: 1 ölü, 3 yaralı

    Çorlu'da kan davası: 1 ölü, 3 yaralı


    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde aralarında 1994 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen olaylar nedeniyle kan davası olduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
    Edinilen bilgiye göre, kardeşler Çetin, Metin ve Fahrettin S, Cemaliye Mahallesi Hacı Hamamdere Sokak'ta bir kahvehanede, aralarında 1994 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde meydana gelen olaylar nedeniyle kan davası olduğu iddia edilen kardeşler Baki, Muhlis, Mehmet ve Hakkı D. ile karşılaştı.

    İki ailenin fertleri aralarında çıkan silahlı kavgada Fahrettin ve Çetin S. ile sonradan kavgaya karışan Hacı D. yaralandı.

    Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Çetin S, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Bu arada, hastaneye gelen Metin S, kimliği açıklanmayan kişi tarafından bıçakla yaralandı. Metin S. de tedavi altına alındı.

    Hastanede yaralı yakınları arasında gerginlik yaşanması üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünden gönderilen çevik kuvvet ekibi güvenlik önlemi aldı, hastaneye giriş ve çıkışlara bir süre izin verilmedi.

    Olayla ilgili olarak Sıdık S, Faik S, Tayfur S, Baki, Hakkı, Muhlis, Hacı ve Mehmet D. gözaltına alındı. İdris D'nin arandığı bildirildi.

    Zanlılar, Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.




    Çorlu'da kan davası: 1 ölü, 3 yaralı Yorumları