Ali Sirmen, Nihal Bengisu'yu çıldırttı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-21-2010 (13:18)   Son Mesaj: 09-21-2010 (13:18)    Cevap: 0    Gösterim: 762  

    09-21-2010

    Ali Sirmen, Nihal Bengisu'yu çıldırttı!

    Ali Sirmen, Nihal Bengisu'yu çıldırttı!


    Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Sansürsüz' yine bir çok polemiğe sahne oldu. Gündemin tartışıldığı programa Ali Sirmen ve Nihal Bengisu Karaca'nın çatışması damga vurdu.



    Referandumda kabül edilen anayasa değişikliklerini yorumlayan gazeteciler yer yer sert tartışmalar da yaşadılar. Cumhuriyet yazarı Ali Sirmen hükümeti hedef alan sert eleştirilerine dün akşam da devam etti. Referandumdan çıkan sonucun tek başına meşruiyet kaynağı olamayacağını söyleyen Sirmen, 'Hitler de seçimle geldi, şimdi buna meşrudur mu diyeceğiz?' dedi.
    12 EYLÜL BENZETMESİ NİHAL BENGİSU'YU ÇILDIRTTI!

    Cumhuriyet yazarı Silivri'deki Ergenekon yargılamasının 12 Eylül darbesini arattığını iddia edip 'Ben 12 Eylül'de 38 ay tutuklu olarak yargılandım, ne farkı var bunun Silivri yargılamalarıyla?' diye sorunca stüdyoda sert bir polemik başladı. Araya giren Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, Sirmen'in Silivri ve 12 Eylül kıyaslamasına itiraz etti. 12 Eylül'deki hukuk uygulamaları kapsamında yapılan sürgünleri, işkenceleri, işten çıkartmaları hatırlatan Habertürk yazarı, Silivri yargılamalarının bunlarla kıyaslanamayacağını söyledi. Sirmen'in itirazıyla ateşlenen tartışma karşılık atışmalara dönüştü.

    gazeteciler.com




    Ali Sirmen, Nihal Bengisu'yu çıldırttı! Yorumları