Türkmenistanlı genç taşla öldürüldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-21-2010 (06:18)   Son Mesaj: 09-21-2010 (06:18)    Cevap: 0    Gösterim: 550  

    09-21-2010

    Türkmenistanlı genç taşla öldürüldü

    Türkmenistanlı genç taşla öldürüldü


    Güngören'de, oto tamirciliği yapan Türkmenistan uyruklu Kathacan Gurbanov (28) başına taşla vurularak öldürüldü.

    Olayın kız meselesi nedeniyle meydana geldiği öne sürülüyor. Kathacan Gurbanov'un cep telefonuyla son konuştuğu kişi gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye göre, Akıncılar Mahallesi Posta Caddesi Çevik Sokak'ta ilerlemekte olan Gurbanov'a kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce başına taşla vurularak, saldırı yapıldı. Gurbanov, aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Saldırgan ya da saldırganlar kaçarak izini kaybettirmeyi başardı. Gencin yerde yattığını gören mahalleli durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine ve çevresine güvenlik şeridi çekildi. Olay yeri inceleme ekipleri ceset ve cinayette kullanılan taşın üzerinde delil topladı. Gurbanov'un cep telefonunu inceleyen polisler, gencin son konuştuğu telefon numarasını tespit etti. Gurbanov'un son konuştuğu kişiyle buluşan asayiş ekipleri, şahsı gözaltına aldı. Gurbanov'un daha önce de birkaç defa dövülerek, hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

    Sokağın karanlık olmasından dert yanan çevre sakinleri, "Sokakta birisi öldürülüyor ve kimse ilgilenmiyor, hiç kimse olayın nasıl meydana geldiğini görmüyor. Bu olacak iş değil" diye tepki gösterdi. Gerekli incelemelerin ardından ceset olay yerinden kaldırıldı ve Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis ekiplerinin konuyla ilgili araştırmasını genişlettiği öğrenildi.





    Türkmenistanlı genç taşla öldürüldü Yorumları