Kandıra Kaymakamı Erkal: Darp edilmedim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-20-2010 (15:54)   Son Mesaj: 09-20-2010 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 551  

    09-20-2010

    Kandıra Kaymakamı Erkal: Darp edilmedim

    Kandıra Kaymakamı Erkal: Darp edilmedim


    İstanbul'da gittiği bir kafede çıkan tartışmada darp edildiği ileri sürülen Kocaeli'nin Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, darp edildiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

    Erkal, 10 gün önce meydana gelen olayda darp edilmediğini, sadece sözlü tartışma yaşandığını söyledi.

    Geçen hafta ailesiyle İstanbul'a giden Kaymakam Erkal, Eminönü'nde Altun Kafe'nin tuvaletini kullandıktan sonra verdiği paranın fişini istemesi üzerine çıkan tartışmada darp edildiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Haberlerin abartılı olduğunu belirten Erkal, darp olayı olmadığını sadece sözlü ve bir kargaşa yaşandığını söyledi.

    Haberlerin çıkması üzerine telefonunun kitlendiğini belirten Erkal, olaydan sonra durumu polise bildirdiğini ve daha fazla açıklama yapmak istemediğini sözlerine ekledi.

    Olay, kafe sahibinin para istemesi ile başladı. Tuvalet çıkışında kafenin garsonlarından H.D., Kaymakam Erkal'dan tuvalet ücreti olarak 2 lira istedi. Erkal garsona "Tuvalet kafeteryanın. Umumi değil. Ücret talep etmeniz anlamsız ve yakışıksız." yanıtını verdi. Ardından da 2 lirayı ödedi. Ancak ödediği ücret karşılığında fiş talep etti. Bunun üzerine kafeteryanın işletmecisi M.G. ile Erkal arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmaya kafe çalışanları da katılınca sözlü tartışma ve kargaşa meydana geldi. Bunun üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından kafe çalışanı 4 kişi karakola götürüldü. Burada ifadesi alınan zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.




    Kandıra Kaymakamı Erkal: Darp edilmedim Yorumları