Cumhurbaşkanı Gül'ün Twitter itirafı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-20-2010 (10:57)   Son Mesaj: 09-20-2010 (10:57)    Cevap: 0    Gösterim: 480  

    09-20-2010

    Cumhurbaşkanı Gül'ün Twitter itirafı

    Cumhurbaşkanı Gül'ün Twitter itirafı


    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BM'nin 65'inci Genel Kurul toplantıları için bulunduğu ABD'de basın toplantısı düzenledi. Gazeteciler Gül'e Twitter mesajlarını sordu. Gül'ün yanıtıyla bir itirafta da bulundu.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter"da kendisine vatandaşlar tarafından yazılan mesajların tümünü okuyamadığını ancak, gönderilen tüm mesajları kendisinin yazdığını söyledi.
    Birleşmiş Milletler (BM) 65'inci Genel Kurul toplantıları ve BM Binyıl Kalkınma Hedefleri Zirvesi"ne katılmak için ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'taki Türkevi'nde bir basın toplantısı düzenledi.

    Cumhurbaşkanı Gül basın toplantısında, Twitter mesajlarını kendisinin okuyup okumadığını soran gazetecilere, "Okuyorum tabii. Siz de takdir edersiniz ki devamlı zamanımı ona bakarak değil. Bazen ben bakıyorum, bazen danışmanlarım yardımcı oluyor" diye yanıt verdi.

    Gül ayrıca, Twitter'daki sayfasından gönderdiği tüm mesajları ise kendisinin yazdığını ifade etti.

    PERES'LE GÖRÜŞME PERŞEMBE

    Cumhurbaşkanı Gül, BM Genel Kurulu genel görüşmeleri öncesinde bugün "Yoksulluk, Açlık ve Cinsiyet Eşitliği Alanlarındaki Sorunlarla Mücadele" başlıklı yuvarlak masa toplantısına Etiyopya Başbakanı ile birlikte eşbaşkanlık yapacak.

    Yarın "Binyıl Kalkınma Hedefleri ve En Az Gelişmiş Ülkeler" temalı etkinliğe katılacak olan Gül, perşembe günü başlayacak olan BM Genel Kurulu genel görüşmeleri sırasında ilk günün sabahı bir konuşma yapacak. Gül"ün aynı gün öğleden sonra "Barışı Koruma-Barışı İnşa" temasıyla toplanacak Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyindeki BM Güvenlik Konseyi oturumunu yönetmesi, burada aralarında İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres de dahil birçok liderle görüşmesi planlanıyor.

    Gül"ün bu zirvede İsrail"in Mavi Marmara gemisine yönelik saldırısından dolayı Peres"den özür dilemesini isteyeceği öne sürülüyor. Böylece Türkiye ve İsrail, saldırıdan beri en üst düzey teması gerçekleştirecek.

    Hürriyet




    Cumhurbaşkanı Gül'ün Twitter itirafı Yorumları