Belçika'da aile dramı: 2 Türk öldürüldü!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-19-2010 (06:21)   Son Mesaj: 09-19-2010 (06:21)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    09-19-2010

    Belçika'da aile dramı: 2 Türk öldürüldü!

    Belçika'da aile dramı: 2 Türk öldürüldü!


    Belçika'da, dün evlerinin önünde kendi enişteleri tarafından silahla vurulan iki Türk hayatını kaybetti.. Cinayet zanlısı kayıplara karışırken olayı inceleyen savcı yaşananın bir aile dramı olduğunu söyledi.

    Edinilen bilgiye göre, dün evlerinin önünde kendi enişteleri tarafından silahla vurulan Süleyman (32) ve Uğur Aygün (33) kardeşler olay yerinde yaşamını yitirdi.

    Olay, Belçika'nın Batı Flaman Bölgesindeki Kortrijk şehri yakınlarındaki Meulebeke kasabasında meydana geldi. Görgü tanıkları, saldırgan M.U. (34) ile Aygün kardeşlerin sokak ortasında tartışmaya başladıklarını, kısa süre sonra M.A.'nın silahını çekerek 8 el ateş ettiğini kaydetti.
    Silahı ile birlikte güvenlik güçlerine teslim olan enişte M.U.'nun yanında olduğu ifade edilen bir kişinin kayıplara karıştığı öğrenildi. Kortrijk Savcılığı, yaşananları bir aile dramı olarak niteledi ve cenazelerin otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldığını bildirdi.

    Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü aktaran Belçikalı yetkililer, zanlının sorgusuyla birlikte kaçan kişinin de aranmasına devam edildiğini belirtti. Tartışmanın daha önceden yaşanan aile içi sorunlardan kaynaklandığı iddia ediliyor.




    Belçika'da aile dramı: 2 Türk öldürüldü! Yorumları