İzmir'de kamyon inşaat çukuruna düştü : 2 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-18-2010 (22:08)   Son Mesaj: 09-18-2010 (22:08)    Cevap: 0    Gösterim: 587  

    09-18-2010

    İzmir'de kamyon inşaat çukuruna düştü : 2 ölü

    İzmir'de kamyon inşaat çukuruna düştü : 2 ölü


    İzmir'in Bornova ilçesi Sabuncubeli mevkiinde domates yüklü kamyon, Karayolları'nın köprü inşaatı için açtığı 15 metrelik çukura uçtu.

    Kaza sonucunda kamyonun içindeki iki kardeş hayatını kaybetti. Olay yerine gelen yakınları ise çukurun açıldığı yola trafik işareti konulmadığını iddia ederek yetkililere tepki gösterdi.

    Kaza, İzmir-Manisa Karayolu Sabuncubeli mevkiinde gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Fahrettin Alageyik (44) ve kardeşi Seyfettin Alageyik (30) Balıkesir'den aldıkları 3.5 ton domatesle İzmir'e hareket etti. Fahrettin Alageyik yönetimindeki 35 DKK 29 plakalı kamyon, Karayolları tarafından köprü inşaatı için açılan çukura taklalar atarak düştü. Kamyon sürücüsü Fahrettin Alageyik ve kardeşi Seyfettin Alageyik, olay yerinde yaşamını yitirdi.
    Kazanın ardından olay yerine gelen ölenlerin yakınları, polis ekipleriyle tartışarak sinir krizi geçirdi. Cenazeleri çıkarılarak tabuta konulan Alageyik kardeşlerin cesetleri Mezarlıklar Müdürlüğü morguna gönderildi. 3 çocuk babası Fahrettin Alageyik ile 2 yıl önce evlenen ve 1 çocuk babası olan Seyfettin Alageyik'in ailesi, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

    Kazada büyük bir ihmal olduğunu ve karayollarına dava açacaklarını söyleyen ölenlerin yakınları tali yolun girişine işaret konulmadığını iddia ederek sorumlunun karayolları olduğunu dile getirdi.




    İzmir'de kamyon inşaat çukuruna düştü : 2 ölü Yorumları