Ümraniye Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-18-2010 (20:37)   Son Mesaj: 09-18-2010 (20:37)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    09-18-2010

    Ümraniye Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü

    Ümraniye Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü


    Her yıl eğitim sezonu başında öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapan Ümraniye Belediyesi bul yılda yüzlerce lise ve ilköğretim öğrencisine kıyafet yardımında bulundu.

    Ümraniye Belediyesi, eğitim sezonu öncesinde ilçede okuyan 500"ü aşkın öğrenciye okul kıyafeti alımında kullanılmak üzere hediye çeki dağıttı. İlköğretim öğrencileri için 120, lise öğrencileri için 160"şar lira değerindeki çekleri Başkan Hasan Can takdim etti.
    Ümraniye Belediyesi, eğitime yaptığı dev katkıları aralıksız sürdürüyor. Her yıl eğitim sezonu başında öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımı yapan belediye, bu yıl da eğitim sezonu başında, ailelerin maddi yükünü hafifletmek amacıyla çeşitli yardımlarda bulunuyor. Ümraniye Belediyesi, son olarak düzenlediği bir programla Ümraniye"de bulunan ilköğretim okulları ile liselerde okuyan 500"ü aşkın öğrenciye okul kıyafeti yardımı yaptı. Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı"nda yapılan programda, kıyafet alabilmeleri amacıyla, öğrencilere giyim çeki dağıtıldı. Başkan Hasan Can"ın bizzat dağıttığı çekler, ilköğretim öğrencileri için 120, lise öğrencileri için ise 160 TL değeri taşıyor.

    "EĞİTİME HEP DESTEK OLDUK, OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

    Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak bugüne kadar yaptıkları eğitim yardımları ile adeta çığır açtıklarını söyledi. Gerek Ümraniye"ye yeni okul kazandırma ve gerekse mevcut okulların birçok ihtiyacını karşılama noktasında önemli hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Hasan Can, sözlerine şöyle devam etti:

    "Eğitimin her şeyin başı olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla 6 yılı aşkın bir süredir Ümraniye"de sayısız eğitim hizmetleri gerçekleştirdik. Ailelerimizin yükünü hafifletmek amacıyla, her yıl eğitim sezonu öncesinde öğrencilerimize kıyafet ve kırtasiye yardımları yapıyoruz. Kısa bir süre önce idrak ettiğimiz ramazan Bayramı öncesinde, ilçemizde yaşayan yetim, öksüz ve şehit aileleri çocuklarımıza kıyafet çekleri hediye ettik. Bu çeklerle gönüllerince alışveriş yaptılar, apayrı bir bayram sevinci yaşadılar. Şimdi de ilköğretim ve lise okullarında okuyan çocuklarımıza kıyafet çekleri veriyoruz. Bu çeklerle okul kıyafetleri ihtiyaçlarını giderebilecekler. Bu arada, ilköğretim okullarındaki çocuklarımızın çanta almalarına gerek yok. Zira önümüzdeki günlerde kırtasiye ve çanta yardımı da yapacağız. Bu eğitim yılının tüm velilerimize, çocuklarımıza ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum."

    yerelposta.com




    Ümraniye Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü Yorumları