Başbakan cumayı Eyüp Sultan'da kıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-17-2010 (15:37)   Son Mesaj: 09-17-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 666  

    09-17-2010

    Başbakan cumayı Eyüp Sultan'da kıldı

    Başbakan cumayı Eyüp Sultan'da kıldı


    Başbakan Erdoğan, Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan ile Turgut Özal ve eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın mezarlarını ziyaretinin ardından cuma namazını Eyüp Sultan'da kıldı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kıldı.
    Başbakan Erdoğan, Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan ile Turgut Özal ve eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın mezarlarını ziyaretinin ardından Eyüp Sultan Camisine geldi.

    Burada cuma namazını kılan Erdoğan'a Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da eşlik etti.

    Erdoğan, cami çıkışında bazı vatandaşlarla sohbet etti. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara da el sallayarak karşılık verdi.

    Bu arada, cami çıkışında Erdoğan'ı görmek isteyen vatandaşların çok kalabalık olması nedeniyle yer yer izdiham yaşandı.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aracına binerken de sokaktaki bir davulcu ve zurnacı, ''Bana her şey seni hatırlatıyor'' şarkısını çaldı.




    Başbakan cumayı Eyüp Sultan'da kıldı Yorumları