Gazze'den bir bebek tedavi için Türkiye'de   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (21:54)   Son Mesaj: 09-16-2010 (21:54)    Cevap: 0    Gösterim: 551  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alptraum

    09-16-2010

    Gazze'den bir bebek tedavi için Türkiye'de

    Gazze'den bir bebek tedavi için Türkiye'de


    İsrail kuşatması altındaki Gazzelilerin yaşadığı insanlık dramını hafifletmek için Türkiye'nin çabaları devam ediyor.

    Mavi bebekten sonra ikinci bir bebek daha tedavi amacıyla Türkiye'ye getirildi. Özel bir uçakla Türkiye'ye uçan 6 aylık bebekte kalp rahatsızlığı olduğu belirtildi.
    Türk Dışişleri ve Sağlık bakanlıklarının ortak çalışması sonucu tedavi edilecek olan Ali el Zuhri ile birlikte anne ve babası da Türkiye'ye getirildi. Bugün akşam saatlerinde Mısır'ın El Ariş kentinden Türkiye'ye uçan Ali bebek için Mısır Kızılay'ı ve Kahire Türk Büyükelçiliği günlerdir çalışmalarda bulunuyordu.

    Ali bebeğin Türkiye'ye gönderilmesinde daha önce mavi bebeğin de Türkiye'de tedavi olmasını sağlayan Gazze'deki ünlü Şifa Hastanesi doktorlarının girişimlerinin etkili olduğu belirtildi.

    Kalp rahatsızlığı sonucu Türkiye'ye 6 günlükken götürülen ve 1,5 aylık tedaviden sonra geçtiğimiz ay Gazze'ye dönen Sirac bebek Türk ve Filistin halklarının kardeşliğine simge olmuştu. Sirac bebeğin ailesi, Gazze'ye döndüklerinde oğullarının ismini Erdoğan olarak değiştireceklerini söylemişti.

    mus'ab bunu beğendi.



    Gazze'den bir bebek tedavi için Türkiye'de Yorumları