Erdoğan'dan mayınlı tuzağa veryansın   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (21:57)   Son Mesaj: 09-16-2010 (21:57)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

    09-16-2010

    Erdoğan'dan mayınlı tuzağa veryansın

    Erdoğan'dan mayınlı tuzağa veryansın


    Başbakan Erdoğan, İranlı mevkidaşı ile görüşmesi sonrasında ortak basın toplantısı düzenlendi. Erdoğan terörü durdurmak için adımların atıldığı bir dönemde yaşanların çok manidar olduğunu söyledi.

    Başbakan Erdoğan İranlı mevkidaşı ile düzenlenen toplantı sonrasında basın toplantısı düzenledi. Erdoğan Basın toplatısında terörü bitirmek için sivil toplum kuruluşlarına randevu verdiklerini görüşme öncesi böyle bir patlamanın meydana geldiğini anlattı.
    Erdoğan, ayrıca sivil toplum örgütü adına ortaya çıkan kurumunu çocukların okula gönderilmesini engellemeye çalıştığını böyle bir demokratik mücadelenin olamayacağını savundu.

    Vatandaşı yasal hakkı olan oy kullanmaya gitmemesi için baskı yapan bir siyasi partinin demokrasi savunucu olamayacağını böyle bir demokratik mücadelenin başarı şansının olmadığını söyledi.

    Başbakan Erdoğan geçmişte yine benzer bir randevu sürecinde de patlamaların yaşandığını ancak olayın söylendiğinin aksine çok farklı geliştiğini hatırlattı.

    Ayrıntılar geliyor.




    Erdoğan'dan mayınlı tuzağa veryansın Yorumları