BBP'li Topçu'dan 'karanlık destekçi' uyarısı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (20:37)   Son Mesaj: 09-16-2010 (20:37)    Cevap: 0    Gösterim: 637  

    09-16-2010

    BBP'li Topçu'dan 'karanlık destekçi' uyarısı

    BBP'li Topçu'dan 'karanlık destekçi' uyarısı


    BBP lideri Yalçın Topçu, Hakkari'deki mayın patlamasına 10 kişinin hayatını kaybetmesi konusunda yaptığı açıklamada, "Terörün iç ve dış karanlık destekçileri kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerdir" dedi.

    BBP lideri Topçu, "Devletin ilgililerini defalarca uyardığımız gibi maalesef ihanet saldırıları satha yayılıp acımasızca sürdürülmektedir. Devlet, terör karşısında bir kez daha çaresiz duruma düşürülmüştür. Taşeron bölücü terör örgütünün alçak ve kahpece saldırılarına devam etmesi ve siyasal sözcülerinin sivil itaatsizliğe vatandaşı zorlaması, bundan önceki acı örneklere eklenmiş acı örneklerden biridir. Bu yaşanan olay, üstü örtülü, dış güçlerin olduğu yeni bir savaş taktiğidir. Uzaktan kumandayla patlatılan bu hain saldırıda içinde çocuklarında olduğu sivil vatandaşlarımız şehit edilmiştir. Bu taşeron örgütün sıkça kullandığı bu metotla yine milletçe yüreğimiz yanmıştır. Buna rağmen millet birlik ve beraberliğini sürdürecektir. Milletimizin mayası sağlamdır. Terör örgütü hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Terörün iç ve dış karanlık destekçileri kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerdir" dedi.
    Başta hükümet olmak üzere mecliste grubu bulunan siyasi partilerin, milleti gözyaşına boğan böyle hazin olayların yaşanmaması için birlik ve beraberlik içerisinde ortak tavır koymaları gerektiğini vurgulayan Topçu, "Terör milli meseledir. Terör üstünden ve dolayısıyla kan üstünden siyasi çıkar devşirtilmemelidir" dedi.

    "Referandumu boykot ederek mevcut sisteme başkaldırıyı kendine varlık gerekçesi olarak gören, milletimizin huzur ve güvenliğini bozmayı gaye edinen bölücü terör unsurlarının gözünde insan hayatının ne kadar değersiz olduğu bu üzücü olayla bir kez daha ortaya çıkmıştır" diyen Topçu, bölücü hainlerin kamuoyunun büyük öfkesine neden olan böyle olayları bir kısım demokrasi dışı cuntacı güçlere yıkmaya çalıştığını ve bunun manidar olduğunu vurgulayarak açıklamasına şöyle devam etti:

    "Askeri ve sivil bürokrasi üzeri örtülmeye, karartılmaya çalışılan bu olayı bir an evvel netliğe kavuşturmalıdır. Milletimizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri itham altında bırakılmamalıdır. Terör örgütünün psikolojik ve yönlendirmeye yönelik böyle stratejik operasyonlarına aldanılmamalıdır. Referandum sonrası sözde ateşkesin bittiğini göstermesi ve TSK'nın yeni komuta kademesinin göreve başlaması dönemine denk gelmesi nedeniyle bu olay üzerinde derin bir inceleme yapılması gereken dikkat çekici bir olaydır. Oyun büyüktür. Malum bölge soyutlanmaya çalışılmaktadır. Terör örgütü ve arkasındaki güçler büyük bir planı sahnelemeye başlamışlardır. Milletimiz ve devletimiz uyanık olmalıdır. Sağ duyuyla hareket etmelidir. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet büyük Türk milletine başsağlığı diliyorum. Olayda yaralananlara da acil şifalar diliyorum."




    BBP'li Topçu'dan 'karanlık destekçi' uyarısı Yorumları