Maçlardaki bozuk paralar için yer bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (19:58)   Son Mesaj: 09-16-2010 (19:58)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    09-16-2010

    Maçlardaki bozuk paralar için yer bulundu

    Maçlardaki bozuk paralar için yer bulundu


    Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığı, maç öncesinde stada alınmayan bozuk paraların ihtiyaç sahibi kişilere ulaşması amacıyla bağış olmak için çalışma başlattı.

    Kızılay, Kadir Has Stadı'nın taraftar girişlerine kumbara koyacak ve taraftarın maça girerken dışarı bırakmak zorunda kaldığı bozuk paraları isteğe bağlı olarak bağış şeklinde toplayacak. Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, misyon ve vizyonları gereği emanet edilen her kuruşu 'kimsenin ulaşamadığı ve kimseye ulaşamayanlara' vermek için çalıştıklarını belirtti. Ayhan Uzandaç, bu doğrultuda Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığı olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş.ile istişarede yaptıklarını ifade ederek, şu açıklamayı yaptı: "Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş'yi temsilen Kadir Has Stadı Müdürü Ali Üstünel ile yaptığımız görüşme neticesinde karar aldık.
    Alınan karar ise şöyle: "Federasyonların öngördüğü güvenlik uygulamasına yönelik spor alanlarına alınmayan bozuk paraların amaca hizmet edebilmesi için stat girişlerine Türk Kızılayı kumbaraları konulacak. Oradan toplanan paralarda şubeye aktarılıp insani yardım faaliyetlerinde kullanılması sağlanacak. Kızılaycılık yolunda bu anlamlı hizmetin ulaşmasında vesile olan Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş'ye teşekkür ediyoruz."




    Maçlardaki bozuk paralar için yer bulundu Yorumları