Şavata: Saldırı PKK değil korucu işi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (18:56)   Son Mesaj: 09-16-2010 (18:56)    Cevap: 0    Gösterim: 609  

    09-16-2010

    Şavata: Saldırı PKK değil korucu işi

    Şavata: Saldırı PKK değil korucu işi


    Hakkari'de sivilleri taşıyan minibüse düzenlenen ve 10 vatandaşın hayatını kaybettiği hain saldırıyla ilgili çarpıcı iddia. Bölgeyi iyi bilen ünlü sinema sanatçısı ve yönetmen Gani Rüzgar Şavata koruculara dikkat çekti.



    Kürt sorununa ilişkin olarak yaptığı dizi ve sinema filmleriyle tanınan yönetmen ve oyuncu Gani Rüzgar Şavata, Hakkari'nin Geçitli köyü yakınlarından bir minibüsün geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen olayın arkasında korucuların olduğunu öne sürdü.
    ÜLKE TV'de Ersoy Dede'nin konuğu olan Şavata'nın korucularla ilgili iddiası şöyle:"Ben o bölgeyi tanıyan, analiz etmiş birisiyim. Bu PKK'nın olayı değil. Burada bir kanayan yara var. Gündüz korucu olup gece terörist kimliğine bürünen insanlar var. Bu koruculuk sistemi kalkmadıkça, bu silahlar bu cahil insanların elinden alınmadıkça barışa bir adım dahi atılamayacaktır. Sadece bu saldırı değil, döşenen çoğu mayınlar bu örgütün dışındadır diye konuştu."




    Şavata: Saldırı PKK değil korucu işi Yorumları