Cihan Referandumda da çok iddialı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:25)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 619  

    09-16-2010

    Cihan Referandumda da çok iddialı

    Cihan Referandumda da çok iddialı


    Türkiye nefeslerini tuttu, 12 Eylül’deki referandum için gün sayıyor. Seçimlerde sonuçları rakiplerin saatler önce yansıtmayı başaran Cihan Haber Ajansı referandum da aynı başarıyı göstereceğine inanıyor....



    Cihan Haber Ajansı ise, 12 Eylül'de yapılacak referandum sonuçlarını hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna duyurabilmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü açıkladı.
    aYyın yasağı bittiğinde sonuçların önemli bir bölümünü ilan etmeyi hedefleyen ajans, önceki seçimlerde olduğu gibi referandum sonuçlarını sandık başından alarak kamuoyuna duyuracak.

    HEDEF: SEÇİMLERDE ŞEFFAFLIK

    Seçimin şeffaf ve huzur içinde geçmesini arzu ettiklerini kaydeden Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, Cihan'ın seçim konusunda bir marka haline geldiğini ve verilen hizmetten medyanın yanı sıra iktidar ve muhalefetiyle bütün siyasi partilerin de yararlanabileceğini vurguluyor.

    BİRÇOK İLKE İMZA ATTI

    Kurulduğu günden bu yana hız ve güven ile kaliteli habercilik anlayışını birleştirerek doğru bilgiyi abonelerine en kısa sürede ulaştırmak için gayret eden Cihan, son sekiz yıldır yaptığı seçim organizasyonlarıyla birçok ilke imza atmayı başardı.

    SON 4 SEÇİME BAŞARI DAMGASINI VURDU

    Cihan, geride bıraktığı 4 seçim organizasyonuyla seçimlerin demokratik ve şaibesiz bir şekilde geçmesine katkı sağladı.




    Cihan Referandumda da çok iddialı Yorumları