Referandum sonuçları Ülke TV'de   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:25)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 667  

    09-16-2010

    Referandum sonuçları Ülke TV'de

    Referandum sonuçları Ülke TV'de


    Ersoy Dede’nin moderatörlüğünü yapacağı Ülke’de Referandum programı Ülke ekranlarında saat 17.00’den itibaren yayınlanacak.

    Referandum sonuçları Ülke Haber Merkezine ulaştıkça canlı yayın konuklarıyla birlikte sıcağı sıcağına sonuçlar değerlendirilecek. Türkiye"nin anayasa değişikliği konusundaki son kararı Ülke TV ekranlarından hızlı, dinamik ve doğru olarak izleyenlere ulaştırılacak.
    Türkiye yeni anayasa paketine evet mi, hayır mı diyecek? Türkiye 12 Eylül Anayasası ile hesaplaşacak mı? Referandum'da nasıl bir sonuç çıkacak? Tüm bu soruların cevapları ve sandıktan çıkan sonuçlar 12 Eylül Pazar günü 17.00"den itibaren Ülke ekranlarında olacak. Akademisyenler, gazeteciler, yazarlar, aydınlar ve siyasetçiler referandum sonuçlarını Ülke'de Referandum programında değerlendirecek. İstanbul ve Ankara"dan, siyasi partilerin genel merkezlerinden canlı bağlantılar ve kulislerde konuşulanlar tüm ayrıntıları ile Ülke'de Referandum'da.

    Referandum sonuçlarını değerlendirmek üzere Ülke ekranlarında canlı yayına katılacak olan konuklar şöyle; Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Köni, Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Uzmanı Prof. Dr. İdris Bal, Star Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Mehmet Altan, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Yayman, Siyaset Bilimci Dr. Murat Yılmaz, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ergün Yıldırım, Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, Boğaziçi Hukukçular Birliği Başkanı Bilal Çalışır, Hukukçu -Yazar (Malatya Zirve Davası Avukatı ) Erdal Doğan, Türkiye Gazetesi Yazarı- Hukukçu İsmail Kapan, Milli Gazete Yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi Yazarı Elif Çakır, Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Salih Tuna, Emekli Askeri Hakim Faik Tarımcıoğlu, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Mustafa Şentop, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk.

    Ersoy Dede yönetimindeki Ülke"de Referandum programı saat 17.00"den itibaren, Ülke TV"de. Ülke TV, Türksat 2A uydusu, DIGITURK 38. kanal, D-Smart 94. kanal ve Kablo TV'de yayında. Referandum sonuçlarını en hızlı ve doğru şekilde takip etmek için Ülke ekranlarından ayrılmayın.




    Referandum sonuçları Ülke TV'de Yorumları