Erdoğan'ın son kez programa çıkacağı kanal   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:23)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:23)    Cevap: 0    Gösterim: 462  

    09-16-2010

    Erdoğan'ın son kez programa çıkacağı kanal

    Erdoğan'ın son kez programa çıkacağı kanal


    Başbakan Erdoğan hemen her gün bir kanalda gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Referanduma saatler kala son program da belli oldu. Erdoğan yarın sabah kahvalatı sofralarının konuğu olacak.

    Referandum sürecinde mitingler kadar televizyon programlarına da çok önem veren ve hemen her gün bir kanalda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçime saatler kala, TV NET televizyonunun konuğu olacak ve referandumdan önce son kez soruları yanıtlayacak.
    Daha önce Başbakan Erdoğan"ın programındaki aksama nedeniyle iptal edilen "Başbakan Erdoğan"la Özel" programı bayramın 3. günü olan yarın, kahvaltı sofralarının konuğu olacak.

    Saat 11.00"da AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binasından gerçekleştirilecek olan ve TV NET Haber Müdürü Metin Mutanoğlu"nun yöneteceği programda, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, Zaman Gazetesi yazarı Mümtaz"er Türköne ve Yeni Şafak gazetesi yazarı İbrahim Karagül, Erdoğan"a sorular soracak.




    Erdoğan'ın son kez programa çıkacağı kanal Yorumları