Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:24)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:24)    Cevap: 0    Gösterim: 1118  

    09-16-2010

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var


    Yepyeni özel programlarıyla ve dizileriyle yeni yayın döneminin coşkusu Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle birlikte olacak. İşte Kanal 7 ekranında yeni dönemde izleyecekleriniz:

    Kanal 7 yeni yayın dönemi bugün başlıyor. Yeni dönemde Kanal 7 izleyenleri dopdolu bir ekranla buluşacak. Sevilen sanatçıların sunacağı eğlenceli yapımların yanı sıra hayatın içinden konuların ele alınacağı programlar da bu yıl Kanal 7"nin yayın akışında yer alacak.
    İşgal adlı 2 Emmy ödüllü dizi Kanal 7"de!

    Emmy ödüllü, Ürdün yapımı İşgal isimli dizide, İsrail"in 2002 yılında Filistin"de gerçekleştirdiği Cenin Kampı işgaline ve yaşananlara dair dramatik olaylar anlatılıyor. Dev yapım İşgal dizisi bu hafta itibariyle hafta içi her Salı 21.00"de Kanal 7"de...

    Uğur Arslan"la İşte Hayat, uzun bir aradan sonra tekrar gönlünüzü fethedecek.

    Uğur Arslan"la İşte Hayat"ta, her hafta birbirinden farklı hayatlara tanıklık edecek, onlarla ağlayıp onlarla güleceksiniz! Program Eylül ayının son haftası itibariyle Kanal 7 ekranlarında.

    İzzet Yıldızhan Show, ile müziğe ve eğlenceye doyacaksınız.

    Yepyeni şovu, sıra dışı sohbetleri ve birbirinden değerli sanatçı konuklarıyla ekranlarındaki yeni tutkunuz İzzet Yıldızhan Şov Kanal 7"de! İzzet Yıldızhan Show, Ekim ayının ilk haftasında izleyiciyle buluşacak.

    Doktorlar, sağlıklı bir yaşama kavuşmak için artık Kanal 7"desiniz.

    Farklı içeriği ve uzman konuklarıyla ekranlara gelecek Doktorlar, sağlık sorunları, sağlıktaki son gelişmeler, tedavi yöntemleri hakkında uzman doktorlarıyla yeni yayın döneminde Kanal 7"de. Eylül ayının son haftası itibariyle hafta içi her sabah 08.00"da sizlerle birlikte olacak.

    İkbal"le Hayatın İçinden, sabah programlarınızın yeni adresi olacak.

    Ekranların sempatik sunucularından İkbal Gürpınar yepyeni bir programla Kanal 7"de ekranlara merhaba diyor. Haftanın dört sabahı ekrana gelecek İkbal"le Hayatın İçinden programında hayata dair her şeyi bulacak, güne Kanal 7 ekranıyla merhaba diyeceksiniz! İkbal"le Hayatın İçinden 20 Eylül itibariyle hafta içi 09.45"de haftanın dört günü sizlerle birlikte olacak.

    Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler, etkili anlatımıyla ve coşkusuyla Kanal 7"de.

    Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler programında İslam tarihinden çarpıcı kesitler, Ömer Döngeloğlu"nun akıcı anlatımıyla ekrana gelecek... Program 16 Eylül itibariyle her Perşembe 21.00"de kanal 7"de.

    Mustafa Karataş"la Cuma Sabahı, merak ettiğiniz sorulara açıklık getirecek.

    Mustafa Karataş Cuma Sabahı"nda her hafta Kur"an ve sünnet ışığında dini hayata ilişkin soruları sizler için yanıtlayacak. Hoş bir muhabbet ve sohbet için Eylül ayının son haftasında Kanal "de buluşalım

    Ezgi İle Şifalı Yemekler,

    Şifalı yemekler yapmanın ve sağlıklı yemeklerle beslenmenin püf noktaları Ezgi İle Şifalı Yemekler"de. Kanal 7"nin yeni ve samimi yüzü Ezgi Sertel 13 Eylül itibariyle hafta içi her gün 14.00"de sizlerle birlikte olacak.

    Ebru ile Paylaştıkça, yine çok samimi, yine çok sıcak!

    Başarılı sunucu Ebru Gediz'in sunduğu, hüzünlerin ve sevinçlerin bir arada yaşandığı, samimi ve sıcak ortamıyla, hoş sohbetiyle ''Ebru ile Paylaştıkça'' yeni yayın döneminde yepyeni sürprizlerle izleyenlerin karşısına çıkacak. Değerli konukların şarkıları ve şiirleriyle eşlik ettiği program 13 Eylül itibariyle hafta içi her gün saat 17.00'de Kanal 7"de.

    Mahmut Tuncer Show, hüzünleri mutluluğa dönüştürüyor.

    Cumartesi gecelerinin beğeniyle takip edilen renkli programı Mahmut Tuncer Show yeni yayın dönemine bomba gibi bir giriş yapıyor! Mahmut Tuncer Show 18 Eylül itibariyle her Cumartesi 21.00"de Kanal 7"de.

    Serdem"in Mutfağı, yaşamın her anı ile ekranda.

    Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem"in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. 18 Eylül itibariyle her Cumartesi - Pazar 12.30"da Kanal 7 ekranlarında.

    Yıllarca izleyenleri kendine bağlayan efsane diziler Acı Hayat, Deli Yürek ve Ekmek Teknesi Kanal 7 yeni yayın döneminde de izleyenlere iyi bir ekran keyfi yaşatmaya devam edecek. Bunun yanı sıra ses getiren diziler, Hz. Yusuf, Hz. Muhammed"in Hayatı, Hz. İsa, Hz. Meryem ve Hz. Hüseyin"in Elçisi izleyiciyle buluşmasını sürdürecek. Ayrıca Kanal 7"nin ekran klasikleri İskele Sancak, Başkent Kulisi, 7. Gün yine yeni dönemde izleyenlerle birlikteliklerini sürdürecek. Gönlünüzü taht kurmuş Türk Sineması filmleri ve Kanal 7"nin klasikleri olan TV filmleri de yeni yayın döneminde sizlerle birlikte olmaya devam edecek.

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var

    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var





    Kanal 7'de yeni dönemde 'İşgal' var Yorumları