Atv'de canlı yayına silahlı baskın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:23)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:23)    Cevap: 0    Gösterim: 615  

    09-16-2010

    Atv'de canlı yayına silahlı baskın

    Atv'de canlı yayına silahlı baskın


    Atv'de yayınlanan Tatlı Sert programında ortalık karıştı. Müge Anlı'nın sunduğu progrmada birden silah sesi duyuldu. Ardından bağrışmalar ve çığlıklar ortalığı doldurdu. Olayın silahlı baskın olduğu ortaya çıktı.



    Atv'nin canlı yayınına giren ses sonrası birçok kişi 'Atv'de silahlar patladı' yorumunda bulundu. Müge Anlı konuğunu teselli ederken birden bir patlama sesi duyuldu ardından çığlıklar ve bağrışmalar ortalığı kapladı. Müge Anlı'yı korumaları hızlı bir şekilde stüdyodan çıkartırken ortalık birden bire karıştı.
    "ŞANGIRTI KOPTU, BİR ŞEY YOK"

    Reklam ve dizi tanıtımlarının ardından Müge Anlı 'Aşağıda bir şangırtı koptuğu için herkes telaşlandı, bir problem yok' diyerek yayına devam etti.

    'SİLAHLI BASKIN YAPILDI"

    Program sunucusu her ne kadar yayına döndüğünde 'Şangırtı koptu problem yok' dese de Cihan Haber Ajansı, olayın silahlı baskın olduğunu duyurdu. Cihan'ın geçtiği bilgiye göre Sefaköy'de bulunan televizyon stüdyolarını basan silahlı 1 kişi, etrafa rastgele ateş etti.

    Televizyon çekimlerinin devam ettiği saat 12:40 sıralarında meydana olayda bi kişinin elinden bir kişinin de kulağından yaralandığı bildirildi.

    Saldırgan kişinin, yayına katılan bir kadının eşi olduğu tahmin ediliyor.




    OLAY SONRASISI GÖRÜNTÜLER


    (Haber 7 / CİHAN)




    Atv'de canlı yayına silahlı baskın Yorumları