"Ahmet Hakan benim muhatabım değil"   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:25)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:25)    Cevap: 0    Gösterim: 719  

    09-16-2010

    "Ahmet Hakan benim muhatabım değil"



    Kendi yazısından alınganlık gösteren Ahmet Hakan’a Ayhan Aktar’ın cevabı sert oldu. Ahmet Hakan benim muhatabım değil.



    TVNET"te Veyis Ateş"in sunduğu Bakış Açısı"nın bu haftaki konukları Bilgi Üniversitesi Öğretm Üyesi ve Taraf Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Ayhan Aktar ile Gazeteci-Yazar Muhsin Kızılkaya"ydı.
    Böbrek rahatsızlığı sebebiyle yazılarına ara veren Ahmet Hakan, referandum sonrası ilk yazısında, Ayhan Aktar"ın Taraf"ta yayınlanan "Bu da CHP"ye Kapak Olsun" başlıklı yazısını "Koskoca adam, üstelik profesör, "evet" oylarının biraz fazla çıktığını görünce sevinçli bir telaş ile oturmuş "cadde kızı" edasıyla makalesine başlık atmış: "Bu da size kapak olsun." şeklinde eleştirmişti.

    Ahmet Hakan"ın bu satırlarını Aktar"a soran Veyis Ateş" e, Aktar"ın verdiği cevap, Ahmet Hakan"ı kızdıracak gibi.

    Veyis Ateş: Bu soruyu sormazsam olmaz. Ahmet Hakan sizin yazınızdan hareketle "Bu da bana kapak mı olsun" diye soruyor. En azından cevabı hak eden bir soru. Ne dersiniz?

    Ayhan Aktar: Ahmet Hakan bundan niye alınmış bilmiyorum. Ahmet Hakan CHP"nin üst düzey yönetici ise alınsın. Ama değil, o bir gazeteci. Ha; kendini onlarla çok mu bütünleştirmiş; herhalde öyle olduğu için alınganlık yapmış. Bu yazının muhatabı o değil ki. Hayır oyu verdiği için alınganlık göstermiş bence.

    O kadar da önemli değil. Yanlış okumuş. Manşete bakmış sinirlenmiş. Bütünün okuyup benim yaptığım analize iki çift laf etseydi memnun olurdum.




    "Ahmet Hakan benim muhatabım değil" Yorumları