Kayıp zırhlı araçta güvenlikçi gözaltında   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:07)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 552  

    09-16-2010

    Kayıp zırhlı araçta güvenlikçi gözaltında

    Kayıp zırhlı araçta güvenlikçi gözaltında


    İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir banka şubesinin önünden zırhlı para nakil aracının çalınması olayına karışan iki kişi gözaltına alındı. Zanlılardan birinin bankanın eski güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi.

    Bir bankanın şubelerinden para toplayan zırhlı araç, Karabağlar Yeşillik Caddesi'ndeki şube önünde park ettikten sonra çalınmış, daha sonra İrfan Nadir İlköğretim Okulu'nun arkasında terk edilmiş olarak bulunmuştu. Araçta bulunan 550 bin TL ile yüklü miktardaki çek ve senedin çalındığı belirlenmişti.
    Harekete geçen polis ekipleri para nakil aracında güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir süre önce işten çıkarılan E.A. ile birlikte bir kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte çalınan paranın büyük bir bölümü ile yüklü miktarda çek, senet ve dolar ele geçirildi. Kaçan zanlılardan bir kişinin daha yakalanması için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.




    Kayıp zırhlı araçta güvenlikçi gözaltında Yorumları