Eşine sinirlenip otomobilini parçaladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:06)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 682  

    09-16-2010

    Eşine sinirlenip otomobilini parçaladı

    Eşine sinirlenip otomobilini parçaladı


    Kahramanmaraş'ta, bir kadın, kendisini aldattığını düşündüğü eşinin otomobilinin camlarını taş ve sopayla kırdı.

    Edinilen bilgiye göre, Fatma K. (35), kendisini aldattığını düşündüğü eşi Mustafa K'nin (45), sözleşmeli personel olarak satış biriminde görev yaptığı Borsa Caddesi'ndeki Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürlüğü önüne geldi.
    Görüşmek istediği kocasını göremeyince bir anda bağırmaya başlayan Fatma K, burada park halinde bulunan eşine ait 01 HS 974 plakalı otomobilin camını taş ve sopayla kırdı.

    Hayli sinirli olduğu gözlenen Fatma K, otomobilin camlarını kırarken bir yandan da, ''Benim arabamla başka kadınları gezdirmem. İn aşağı Mustafa, seni de bu araba gibi parçalayacağım'' diye bağırdı.

    Gürültü üzerine SGK çalışanları dışarı çıkarak, sinirli kadını sakinleştirmeye çalıştı. SGK Kahramanmaraş İl Müdür Yardımcısı Gülseren Alkış'ın ikna etmesiyle bina içerisine alınan kadın burada baygınlık geçirdi. Fatma K, sağlık ekiplerinin müdahalesi ile sakinleştirilerek evine gönderildi.

    Eşinin otomobilinin camlarını kırmasından habersiz çalıştığı kuruma gelen Mustafa K. ise aracını alarak olay yerinden uzaklaştı.




    Eşine sinirlenip otomobilini parçaladı Yorumları