Niran Ünsal, kafasına sıkıp gidecek mi?   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:00)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:00)    Cevap: 0    Gösterim: 976  

    09-16-2010

    Niran Ünsal, kafasına sıkıp gidecek mi?

    Niran Ünsal, kafasına sıkıp gidecek mi?


    Referandumda "Evet" çıkması halinde "Kafama sıkar giderim" açıklamasında bulunan şarkıcı Niran Ünsal'ın ne yapacağı merak konusu oldu.

    Ağustos ayı içerisinde Kıbrıs'ta bulunan Malpas Gazinosu'nda konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında 'referandum'la ilgili açıklamalarda bulunan şarkıcı Niran Ünsal, referandumda "evet" çıkması halinde "Kafama sıkar giderim" açıklamasında bulunmuştu.
    O gün, "AK Parti ve Recep Bey'in iktidara gelmesinden bu yana tam 8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile 'evet' oyu istiyorlar. Ben kocaman bir 'hayır'cıyım" diyen Ünsal,'Evet' oyu çıkarsa kafama sıkar giderim" şeklinde konuşmuştu.

    O gün için bu sözleri söyleyen Niran Ünsal"ın referandumdan çıkan % 58 "evet" çoğunluğundan sonra sözünde durup durmayacağı merak ediliyor.

    REYHABER




    Niran Ünsal, kafasına sıkıp gidecek mi? Yorumları