Merkeze alınan Kırıkkale Valisi törenle uğurlandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:03)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:03)    Cevap: 0    Gösterim: 493  

    09-16-2010

    Merkeze alınan Kırıkkale Valisi törenle uğurlandı

    Merkeze alınan Kırıkkale Valisi törenle uğurlandı


    Kırıkkale Valiliğinden merkez valiliğine atanan Cengiz Aydoğdu, ''Kırklareli'ni bahtı açık, önü açık görüyorum'' dedi.

    Aydoğdu için valilik binası önünde uğurlama töreni düzenledi. Törende polis merasim kıtasını selamlayan Aydoğdu, katılımcılardan, haklarını helal etmelerini istedi.
    Gazetecilerin duygularını sorması üzerine Aydoğdu, ''Kırklareli'ni bahtı açık, önü açık görüyorum. Huzur, sağlık, mutluluk diliyorum. Kırklareli'nde herkese teşekkür ediyorum, Allah'a emanet olun diyorum'' dedi.

    Aydoğdu, kentten ayrılması nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada ise 15 aydır yürütmekte olduğu Kırklareli Valiliği görevinden Bakanlar Kurulu Kararı doğrultusunda merkez valiliğine atandığını belirtti.

    Vali Aydoğdu, açıklamasında, şunları ifade etti:

    ''Gururla hizmet ettiğim Kırklareli ilimizden ayrılırken, başta çok sevdiğim Kırklareli halkı olmak üzere, görev yaptığım sürede desteklerini esirgemeyen çok değerli milletvekillerimize, ilimizde güven ortamını tesis eden jandarma ve emniyet teşkilatımıza, değerli yargı mensuplarına, belediye başkanlarımıza gönül dolusu teşekkür ediyorum. Gösterdikleri teveccüh ve destek için şahsım ve ailem adına en derin sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.''




    Merkeze alınan Kırıkkale Valisi törenle uğurlandı Yorumları