Gökçek: Kılıçdaroğlu'ndan utanıyorum   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-16-2010 (13:59)   Son Mesaj: 09-16-2010 (13:59)    Cevap: 0    Gösterim: 583  

    09-16-2010

    Gökçek: Kılıçdaroğlu'ndan utanıyorum

    Gökçek: Kılıçdaroğlu'ndan utanıyorum


    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun halkoylamasında oy kullanamamasıyla ilgili olarak, "Türkiye'yi tüm dünyaya rezil etti. Ben de bir Türk vatandaşı olarak kendime pay çıkarıyorum ve utanıyorum.'' dedi.

    Gökçek: Kılıçdaroğlu'ndan utanıyorum

    Belediye Meclisi'nin eylül ayı olağan toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Gökçek, "Ben defalarca söylemiştim. Adamcağız beni tanımıyor. Hafıza kaybına uğramış vaziyette. Oy kullanamaması herhalde ondan olsa gerek. Beni tanımayan bir kişinin oy kullanamaması son derece doğal.'' ifadelerini kullandı. Sanatçı Sezen Aksu'nun, referandumda 'evet' oyu vereceğini açıklaması üzerine İzmir'in Konak ilçesindeki Sezen Aksu Sokağı'nın tabelasının mahalle sakinlerince yerinden indirilmesini hatırlatan bir gazetecinin, "Ankara'da bir sokağa ismini vermeyi düşünüyor musunuz?'' sorusunu ise, "Bu, meclisin işidir. Meclisimize böyle bir öneri gelirse bunu değerlendiririz.'' diye cevapladı.
    Bu arada Kılıçdaroğlu, dün akşam Show TV canlı yayınında konuyla ilgili sorulara muhatap oldu. CHP lideri, şunları söyledi: "Ben şu anda Türkiye Cumhuriyeti'nde oy kullanamayan kişilerden birisiyim. Çünkü benim nüfus kütüklerinde kaydım yok. İkamet adresimi değiştirmedim ama bana 'sen değiştirdin' diyorlar. Benden böyle bir talep gitmedi ki. Bu talimatı kim verdi ben merak ediyorum."




    Gökçek: Kılıçdaroğlu'ndan utanıyorum Yorumları