Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a rest!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (13:55)   Son Mesaj: 09-16-2010 (13:55)    Cevap: 0    Gösterim: 468  

    09-16-2010

    Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a rest!

    Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a rest!


    Referandum sonuçlarını değerlendirdiği röportajda 'Yenilgiye bahane aramamak lazım' diyerek kurultay çağrsı yapan Deniz Baykal'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

    Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a rest!

    Deniz Baykal'a Brüksel'den cevap veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurultaya gitmek için delegelerin karar verebileceğini belirtti ve Baykal'ın çağrısını şu sözlerle rest çekti: "Parti içinde her zaman değişiklikler yapılabilir. Ama biz şimdi yeni bir kurultay sürecine girmeyeceğiz, direkt seçimlere hazırlanacağız" dedi.

    DİREK SEÇİMLERE GİDECEĞİZ

    Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: "Kurultaya karar verecek olan delegelerdir. İmzalara toplanırsa gereği yapılır. Kurultay olsun ya da olmasın diye benim bir kararım olamaz. Parti içinde her zaman değişiklikler yapılabilir. Ama biz şimdi yeni bir kurultay sürecine girmeyeceğiz, direkt seçimlere hazırlanacağız" dedi.

    Deniz Baykal, Taraf gazetesinden Rasim Ozan Kütahyalı'ya verdiği röportajda referandum sonuçlarını değerlendirerek, "Bu süreçte neler yanlış yapıldı, nerelerde çelişkili ve tutarsız konuşuldu, hangi hatalar yapıldı, bunları çok iyi değerlendirmek lazım. Yenilgiye bahane aramamak lazım." demiş ve seçimlerden önce yeni kurultay çağrısında bulunmuştu.




    Kılıçdaroğlu'ndan Deniz Baykal'a rest! Yorumları